Хіти тижня. Антіна Мухарського таки роздягли догола: Рішення суду не залишає шансів

Перший заступник міністра юстиції підкреслила, що частина арештованого майна вже продана.

Антін Мухарський. Фото: соцмережі.

Майно відомого українського актора Антіна Мухарського заарештовано через солідний борг по аліментах. Про це розповіла перший заступник міністра юстиції Наталія Бернацька, передають Патріоти України.

“У випадку Антіна Мухарського – на 4 дітей не сплачувались аліменти, заборгованість накопичилася близько 400 тис. грн. За весь час, і було заарештовано його майно”, – повідомила Бернацька.

Перший заступник міністра юстиції підкреслила, що частина арештованого майна вже продана, а саме автомобіль із зображенням Мухарського і його колишньої дружини, актриси Сніжани Єгорової.

Бернацька впевнена, що вступ в силу прийнятого Верховною Радою закон про посилення відповідальності за несплату аліментів поліпшить ситуацію в цій сфері в країні. Нагадаємо, Верховна Рада України від 16 листопада 236-ма голосами депутатів прийняла в першому читанні законопроект, що посилює відповідальність за несплату аліментів. Законопроектом №7277 пропонується дозволити уповноваженим виконавцям при наявності заборгованості з виплати аліментів до її погашення обмежувати боржника в праві користування вогнепальною мисливською, пневматичною і іншими видами зброї. Актор та шоумен Мухарський намагався протестувати проти прийняття подібного закону у досить своєрідній манері - роздягнувшись догола.

Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...

З 4 травня ВЛК не вказуватимуть "обмежено придатний": Чого чекати чоловікам

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:56

З 4 травня в Україні майже повністю скасували індивідуальну оцінку придатності, коли військово-лікарська комісія могла обирати формулювання "обмежено придатний", передають Патріоти України. Деталі: Цей наказ набирає чинності 4 травня. За даними видання...