Хіти тижня. "Антифашисти" посварилися: На акції "Безсмертний полк" у Києві затіяли бійку (фото)

Інцидент стався біля станції метро Арсенальна.

Бійка на акції "Безсмертний полк" в Києві. Фото: Апостроф.

В середу, 9 травня, в Києві на акції "Безсмертний полк", приуроченій до Дня Перемоги, сталася бійка. Про це повідомляє кореспондент "Апострофа", передають Патріоти України.

Так, інцидент стався біля станції метро Арсенальна. Саме там зібралися учасники акції, які несуть з собою плакати з портретами загиблих у роки Другої світової війни.

У результаті бійки постраждав чоловік, йому розбили ніс. Хода пройде по "коридору" від "Арсенальної" до площі Слави. Варто зазначити, що біля "Арсенальної" також зібралися проукраїнські активісти. Також поліція затримала чоловіка. Скоріше за все, одного з учасників акції.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...