Хіти тижня. Авто ГПУ для візажистки нареченої: Соцмережі обурили скандальні подробиці весілля сина Луценка

У соціальних мережах нагадали генеральному прокурору про те, що його дії підпадають під статтю ККУ "Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем".

Юрій Луценко. Фото: Аргумент.

Соціальні мережі обурили нові скандальні подробиці з весілля сина Луценка. Дана інформація потрапила в інтернет після публікації відео з весілля програмою "Схеми", передають Патріоти України.

На ньому видно всіх численних гостей, які відвідали весілля, включаючи Порошенка, Турчинова, Гройсмана, Яценюка і навіть колишнього регіонала Деркача.

Найбільше обурення викликали факти того, що двічі в ході весілля використовувалося службове авто генеральної прокуратури - спочатку воно відвозить візажистку нареченої, а потім використовувалося для перевезення подарунків молодят. У соціальних мережах нагадали генеральному прокурору про те, що такі його дії підпадають під статтю ККУ "Привласнення, ротрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем". Що характерно, саме за цією статтею Юрій Луценко був засуджений за часів режиму Януковича.

Також під дію цієї статті потрапляє і робота державної охорони, включаючи снайперів, на весіллі.

Відсутність екіпажу дало змогу оптимізувати геометрію Manta Ray: У США завершили тестування підводного безпілотника для довготривалих місій (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 3:25

Прототип безпілотного підводного апарату Manta Ray завершив випробування у воді біля узбережжя Південної Каліфорнії в лютому і березні 2024 року. Про це повідомляється на сайті DARPA. . Випробування продемонстрували гідродинамічні характеристики в мор...

У Москві палає і валиться завод, під руїнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...