Хіти тижня. "Бабло рулить": Аншлаг з присмаком теракту, або як український співак "запалював" Москву (відео)

10 листопада український співак Микита Алексєєв виступив в московському клубі "Известия Холл".

Про це зірка повідомила в своєму Instagram, передають Патріоти України.

Співак поділився фотографіями і відео з концерту, який, судячи з усього, пройшов з аншлагом.

Російські ЗМІ повідомляють про те, що концерт довго не починався через повідомлення про загрозу вибуху і термінову евакуацію глядачів. Після того, як клуб перевірили працівники поліції і кінологи з собаками, через кілька годин сольний концерт Алексєєва все ж почався.

Алексєєв подякував росіянам, які під дощем чекали початку концерту, за їх відданість і пообіцяв, що ще не раз приїде в Росію.

"Вчора я ще раз зрозумів, що мої шанувальники неймовірні - три години вони стояли в холоді на вулиці під дощем і все це для того, щоб потрапити на мій концерт. А коли я дізнався, що не було здано жодного квитка - був зворушений до глибини душі. Обіцяю, що моя любов до Вас буде такий же відданою і взаємною! Щиро дякую! А яскраві спогади про вчорашній концерт в "Известия Hall" до цих пір не дають спокою. Упевнений, зовсім скоро повторимо ... ", - написав Микита в соцмережі.

Перевтілення, що вражає! Дівчина з ожирінням з дитинства за рік схудла на 45 кілограмів і розкрила свій секрет (фото)

вівторок, 19 березень 2024, 7:23

Жителька Австралії, яка з дитинства страждала від зайвої ваги, схудла на 45 кілограмів за рік завдяки ходьбі та правильному харчуванню. Її історію розповідає New York Post, . 25-річна Саманта Абреу виросла у родині вихідців із Португалії. З раннього ві...

Ризики вкрай великі: "Зарплатне" бронювання остаточно розділить українське суспільство, - експерт

вівторок, 19 березень 2024, 7:15

Модель економічного бронювання, яка передбачає звільнення від мобілізації українців із зарплатою від 35 тис. грн, породжує багато розмов серед українського суспільства й серед військових зокрема, і посилює розкол у суспільстві. Про це заявив радник МВС...