Хіти тижня. "Багіні" ДиНиРи не надихали: "Гібридний Ромео" потрапив у пастку СБУ, прямуючи на "романтичне побачення"

Працівники СБУ затримали бойовика в одному з населених пунктів Чернівецької області, куди він приїхав до своєї цивільної дружини.

Бойовика із угруповання "Восток" спіймали на Буковині. Фото: соцмережі.

Працівники Служби безпеки України в Чернівецькій області спільно з прокуратурою затримали бойовика терористичного угрупування «Восток» так званої «ДНР». Про це повідомив прес-центр української спецслужби, передають Патріоти України.

Правоохоронці з'ясували, що уродженець Донецька на початку 2014 року приєднався до терористів. «У складі незаконних збройних формувань бойовик зі зброєю в руках, перебуваючи на позиціях терористів, виконував вказівки ватажків з охорони ділянок на лінії розмежування і брав участь в облаштуванні незаконних блокпостів», - повідомили в СБУ.

Оперативники спецслужби задокументували його участь в охороні одного з фейковий депутатів «ВР ДНР» під час публічних заходів, а також патрулювання захопленої терористами будівлі Донецької обласної державної адміністрації. Працівники СБУ затримали бойовика в одному з населених пунктів Чернівецької області, куди він приїхав до своєї цивільної дружини.

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України. Прокуратура підтримала клопотання слідчого про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Триває досудове слідство.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...