Хіти тижня. Батько у відчаї намагався врятувати доньку від полум'я: Пожежник зловив скинуту з третього поверху дитину (відео)

Вогонь практично повністю охопив триповерхову будівлю. Унаслідок цього десятки жителів змушені були вибиратися на дах і балкони.

Пожежник упіймав маленьку дівчинку. Фото: скріншот з відео.

Поблизу міста Атланта (штат Джорджія, США) пожежник Скотт Строуп зловив маленьку дівчинку, скинуту її батьком з балкона третього поверху будівлі, у якій виникла пожежа. Вогонь практично повністю охопив триповерхову будівлю. Унаслідок цього десятки жителів змушені були вибиратися на дах і балкони. Про це повідомляє CBS News, передають Патріоти України.

Щоб врятувати дитину від полум'я, батько кинув дитину в руки Строупу. Пожежник зловив дівчинку і передав лікарям. "Ми ловили дітей наче грали в футбол. На балконах були дорослі, які кидали своїх дітей прямо нам в руки. У нас було кілька пожежників, які ловили немовлят, так що це було просто неймовірно", - розповів інший пожежник Ерік Джексон.

У результаті події кілька мешканців звернулися за допомогою через вдихання диму, але серйозно ніхто не постраждав. Однак близько 50 людей опинилися просто неба, оскільки будинок згорів практично повністю.

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...