Хіти тижня. Батьки, будьте обережні! На Харківщині 2-річний хлопчик залишився інвалідом через м'ясорубку (фото)

У селі Кегичівка Кегичівського району Харківської області рятувальники звільнили руку дворічного хлопчика з металевої м'ясорубки.

Про це повідомляє прес-служба обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Facebook, передають Патріоти України.

"25 листопада о 18.59 на номер "101" надійшло повідомлення про те, що рука дворічної дитини застрягла у металевій м'ясорубці", – ідеться в повідомленні.

Рятувальники встановили, що рука дитини застрягла всередині корпусу м'ясоприймача і шнекового валу. Самостійно витягнути пальці дитина не могла.

"За допомогою спеціальних інструментів була розпиляна металева конструкція корпусу м'ясорубки, після чого руку хлопчика було звільнено. Уся операція тривала 30 хвилин. На жаль, у результаті своєї необережності хлопчик отримав інвалідність", – додали рятувальники.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...