Хіти тижня. "БДСМ-зая без пари": У мережі розгорівся ажіотаж навколо фото співробітниці Міноборони

Як зазначила сама дівчина, вона працює юристом в держпідприємстві Міноборони.

Фото:Facebook

У мережі розгорівся ажіотаж навколо користувачки Facebook, якоїсь Олександри Макаревич, яка охоче ділиться зі своїми підписниками викличними фото. При цьому дівчина вказала в особистому профілі, що є співробітницею одного з підприємств Міністерства оборони України. На це звернув увагу журналіст Володимир Тимофійчук, опублікувавши скріншоти гарячих фото Макаревич на особистій сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Цікаві юристи в Міноборони", - зіронізував він.

У свою чергу, в прес-службі Міністерства, куди за коментарем звернувся Обозреватель, підтверджувати актуальність зазначеної в профілі дівчини інформації не поспішають. Посилаються на конфіденційність персональних даних.

"Ви не з приводу публікації в Facebook?" - уточнили в прес-службі. На прохання журналіста уточнити, про яку саме публікацію йдеться, в Міноборони відповіли: "Не важливо".

"Не Міністерство оборони, а ДП Міноборони. Це держпідприємство. Навчалася в Київському Університеті Внутрішніх Справ. Поняття не маємо про її існування. Але взагалі-то це персональні дані", - відповіли на питання видання.

В цей час в мережі обговорюють зовнішність, відверті фотографії дівчини і коментарі під ними на кшталт "Красива зая".

"У кожної людини має бути хобі", - сміються підписники Тимофійчука. Деякі з них вже заявили про намір записатися на прийом до юриста.

Мобілізація в Україні по-новому: Чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів

середа, 24 квітень 2024, 8:57

Днями в соцмережах з’явились чутки про те, що мобілізація в Україні буде посилена ще більше. У деяких Telegram-каналах було розповсюджено повідомлення про те, що начебто зараз в силових структурах обговорюється питання створення окремого великого підро...

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає