Хіти тижня. "Бендеровка из Мухосранска": У Києві на відомого волонтера напали через українську мову

У Солом'янському районі Києва в тролейбусі № 3 за мовчазної бездіяльності пасажирів жінку обізвали «бендеровкой» і намагалися застосувати проти неї силу.

Марія Берлінська. Фото: соцмережі.

Відома учасниця АТО і волонтер, фахівець з аеророзвідки Марія Берлінська зіткнулася з побутовим хамством в транспорті через українську мову, передають Патріоти України.

У Солом'янському районі Києва в тролейбусі № 3 за мовчазної бездіяльності пасажирів жінку обізвали «бендеровкой» і намагалися застосувати силу. Подробицями неприємного інциденту Берлінська поділилася на своїй сторінці в Facebook.

За словами волонтера, п'яний пасажир причепився до неї, почувши українську мову. Після мату і хамських висловлювань на адресу Берлінської чоловік спробував вибити у неї з рук телефон, а потім - вдарити по обличчю.

Вгамувати грубіяна вдалося тільки на зупинці за допомогою юнака в камуфляжі. Нахабний громадянин втік, але Берлінська встигла його сфотографувати.


Чи бути депортації? Як вплине рішення з припиненням видачі паспортів на біженців у Німеччині - влада дала категоричну відповідь

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:05

У Німеччині відреагували на рішення про припинення видачі паспортів українським чоловікам призовного віку за кордоном та призупинення надання їм консульських послуг. Там зазначили, що у ФРН українці чоловічої статі мають однаковий з жінками статус захи...

"Сірий" паспорт: Стало відомо, як українці за кордоном намагаються обійти обмеження щодо консульських послуг

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:57

У деяких країнах Європи українці можуть отримати так званий паспорт іноземця, який дозволяє тимчасово не оформлювати українські документи, що посвідчують особу, передають Патріоти України. Намагаючись повернути на Батьківщину ухилянтів, влада обмежила ...