Хіти тижня. Бійка у нічному клубі Москви: Французький друг Кремля перебуває у важкому стані, може осліпнути, - ЗМІ

Самі Насері провели 10-годинну операцію по заміні кришталика ока.

Самі Насері. Фото:tochka.net

В одному з клубів Москви французький актор, зірка фільмів "Таксі" Самі Насері побився з іншим відвідувачем закладу через мікрофон для караоке, після якої актор може втратити зір. Про це стало відомо з повідомлення на Telegram-каналі Mash, зазначають Патріоти України.

Учора, 8 серпня, Насері зробили складну операцію, яка тривала 10 годин. Йому замінили кришталик ока. Однак зазначається, що якщо кришталик не приживеться, Насері може осліпнути на одне око.

Зазначається, що окрім проблем зі здоров’ям, у француза зірвався контракт на знімання фільму.

Як повідомлялося раніше, бійка сталася в ніч проти 5 серпня. Самі відпочивав зі своїм братом Бібі Насері у московському караоке-барі Voice. Актора сильно вдарили по обличчю. "Федеральне агентство новин" з посиланням на свої джерела зазначило, що конфлікт почався через мікрофон для караоке, який не поділив Насері і білоруський відвідувач закладу.

Самі Насері зіграв таксиста у чотирьох частинах франшизи "Таксі". Перша частина вийшла 1998 року.

Джерело: ТСН.ua

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...