Хіти тижня. Бійка за закон з деокупації Донбасу: Як у Верховній Раді Савченко нищила мікрофон Турчинова (фотофакти)

З’явилися нові подробиці заворушень в стінах Верховної Ради.

Надія Савченко

Зокрема, позафракційний народний депутат Надія Савченко вихопила мікрофон у секретаря РНБО Олександра Турчинова, коли той говорив про блокування президії, передають Патріоти України.

Єдине, що встиг сказати Турчинов: «Відбувається спроба заблокувати рішення Верховної Ради про визнання Росії агресором. Всі, хто це робить, свідомо чи не свідомо … ».

У цей момент Савченко викрутила мікрофон в свою сторону і спробувала щось сказати, але його (мікрофон) вже відключили.

Нагадаємо, на те, що сталося в Верховній Раді емоційно відреагувала і перший віце-спікер Ірина Герашенко. Зокрема, вона назвала тих, хто кинувся до трибуни і мікрофона, щурами.

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...