Хіти тижня. Більше б поваги до ветерана: Джошуа прокоментував відмову Кличка від реваншу

Володимир Кличко не раз говорив, як одержимий тим, щоб знову стати чемпіоном світу. Але вирішив завершити кар’єру.

Як передають Патріоти України, чемпіон світу за версіями IBF, WBA і IBO в суперважкій вазі, британський боксер Ентоні Джошуа прокоментував рішення Володимира Кличка відмовитись від реваншу:

""Десь у глибині душі знав, що Кличко більше не буде битися зі мною.

Але він не раз говорив, як одержимий тим, щоб знову стати чемпіоном світу. Я зі свого боку ясно дав зрозуміти, що готовий до бою, і якщо він згоден, то ми влаштуємо поєдинок.

Я думав, що його рішення - це 50 на 50, але відчував, що він не захоче другого бою. Але я впевнений, що у нього в запасі було ще пару хороших боїв.

Відчуваю величезне розчарування через відмову Кличка. Можливо, ці ж почуття є і у його менеджменту, і у його тренера", - цитує Джошуа ресурс boxingscene.com.

Ключовий здвиг еволюції: Науковці встановили історичний час, коли пращури сучасної людини навчилися розмовляти

четвер, 28 березень 2024, 9:05

Нове дослідження встановило ймовірний час у доісторичному періоді, коли пращури людей вперше почали говорити. Це відбулося приблизно 1,6 мільйона років тому – десь у східній чи південній Африці, пише The Independent. Зазначені висновки засновані на ана...

В Україні пенсії перерахують за кілька днів: Кому підвищать на 520 грн

четвер, 28 березень 2024, 8:25

В Україні підвищать частину пенсій з 1 квітня. Максимальний розмір надбавки становитиме 520 грн. Йдеться про пенсіонерів у віці 65 років зі стажем не менш ніж 30 років для жінок та 35 років для чоловіків.Про це йдеться в публікації видання "На пенсії",...