Хіти тижня. "Блатные разборки или месть жертв": В окупованому Луганську сталося страшне вбивство

Вбитий чоловік був злочинцем зі стажем.

Чоловіка та жінку застрелили із автомата. Фото: соцмережі.

В одній зі спільнот в соцмережі повідомили про подвійне вбивство, що сталося в окупованому Луганську, передають Патріоти України.

Так, користувачі зазначають: «В минувшие выходные в Луганске произошла двойная мокруха. Гребаный, как говорится, Экибастуз! В Луганске в доме на ул. Болотникова, полиция обнаружила трупы мужчины и женщины. Погибшие были застрелены из автомата. Убитый мужчина, ранее, был судим за кражу и за убийство. (карма). Погибший был злодей со стажем с погонялом «Магадан». В 2004 году его обвинили в краже за которую он отсидел, хотя многое говорит о том, что кроме кражи он совершил и убийство.

Погибший был негодяем со стажем. Версии две: «блатные» разборки и месть родственников жертв «Магадана» в чьих руках в ходе войны оказалось оружие».

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...