Хіти тижня. Боєць АТО зацідив у пику голові однієї з каламутних "ветеранських" організацій (відео)

​Сутичка між учасником АТО Дмитром Різниченко та головою Всеукраїнської громадської організації ветеранів-підводників Сергієм Шабовтою сталася у Київському будинку ветеранів.

Шабовта відмовився відповідати на запитання журналіста, на які потреби його організація витрачає бюджетні кошти, після чого у ситуацію втрутилися ветерани АТО, повідомляють Патріоти України.

Зауважимо, що 28 серпня, комісія мала погодити бюджет фінансування організацій до кінця року. Та через фінансові неточності документи відправили на доопрацювання.

Скандали довкола використання коштів, які держава виділяє на роботу ветеранських організацій, не стихають з початку року. Ветеранів звинуватили у тому, що гроші витрачають не за призначенням.

Тож Мінсоцполітики планувало запровадити нові правила їх розподілу – за конкурсом, під конкретний проект. Проте, так цього і не зробило..

Як повідомлялося, під час засідання Громадської ради у березні 2017 року ветеран АТО Дмитро Резніченко розбив Палієві обличчя, коли той став на захист георгіївських стрічок і відмовився відповідати на питання, куди йдуть бюджетні гроші, виділені ветеранським організаціям.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...