Хіти тижня. "Браталися в армії, набили однакові тату": Бойовик "ДНР" розповів про зустріч у бою з другом-АТОвцем

Терорист заявив, що прострелив армійському другові ногу.

Бойовик Писаревський. Фото:RT

Терорист "ДНР" під час бойових дій на Донбасі ледь не вбив колишнього бійця АТО, який нібито був його армійським другом. Про це в інтерв'ю RT розповів терорист з батальйону російського письменника Захара Прілєпіна Олександр Писаревський з позивним "Санич", інформують Патріоти України.

"Ногу прострілив. Це було на Пісках, ми приїжджали в якості підкріплення до командира з голлівудським позивним "Клуні". І тоді на прицілі я побачив свого товариша по службі, з яким в армії навіть браталися. Набили собі однакові татуювання на плечі", - сказав терорист .

"Я, звичайно, повністю не впевнений, що це був він. Але тоді я вистрілив, потрапив йому в ногу, а потім в соцмережах бачив, що у мого колишнього товариша теж було поранення в ногу, в те ж місце", - розповів він.

При цьому терорист заявив, що не бажав смерті своєму армійському другові. "Чесно кажучи, радий, що не вбив його тоді. Він потім не повернувся в зону АТО, тому що за здоров'ям не проходив", - додав він.

Нові зарплати для військових в Україні: Хто отримуватиме 190 тисяч

понеділок, 29 квітень 2024, 6:22

Кабінет міністрів з 1 квітня ухвалив додаткову фінансову винагороду військовим у розмірі 70 тисяч гривень. Ця виплата може застосовуватися вже з цього місяця. Це не заміна 100 тисяч "бойових", а додаткова винагорода для тих, хто перебуває на передовій,...

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...