Хіти тижня. "Будьте прокляты, хохлы": "Братський" привіт і "розправа" над українським авто в Росії (фото)

Авто належить жителям окупованої Макіївки, але в російському Сочі віднеслись "по-братськи" до невинної автівки.

У російському місті Сочі невідомі розмалювали капот машини жителів окупованої Макіївки і залишили на ній матірну записку.

Про це повідомляється на сторінці однієї з соцмереж.

"Привіт" з Сочі від наших "братів". P.s. це нам написали на парковці в готелі ", - говориться в коментарі до фото машини, капот якої розмальований зображенням могил з хрестами.

"Росіяни висловлюють свою повагу туристам з братської ДНР", - коментує зображення журналіст Денис Казанський.

"Уже ієрогліфами пишуть", "залік ... супер .. це тому що на БМВ, треба було їхати на ладі .. з карликом на склі))", "Православно", "Це все патамушта забули стрічку колорадську на дзеркало прив'язати)", - також пишуть в мережі.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...