Хіти тижня. Буйне відділення психіатричної лікарні: У мережі показали реальне ставлення росіян до України (фото)

Відома російська фотограф і волонтер Вікторія Івлєва опублікувала фотографії субтитрів однієї з пропагандистських програм російського ТБ, які доводять різко негативне ставлення росіян до України.

Знімки, опубліковані на сторінці Івлєвої у Facebook, були зроблені під час ефіру програми "Время покажет", яку ведуть Артем Шейнін і Катерина Стриженова, передають Патріоти України. На фото зафіксовані випади глядачів програми в адресу України і її громадян.

"Громадяни України! Відпливайте від нас подалі, відштовхуйтеся всім, чим можна, гребіть руками, лапками, долоньками, стаканчиками, паличками від морозива - і відпливайте. І ніколи - чуєте, ніколи і ні за що! - не припливайте назад.

Я остаточно зрозуміла, що живу, на жаль, у буйному відділенні психіатричної лікарні, яку ми собі влаштували самі своїм мовчанням, своїм боягузтвом, втратою своєї совісті і сорому і неперешибаємим імперством", - прокоментувала інцидент Івлєва.

Казав, що "у твоєму віці - це нормальна поведінка": У Києві екстренер змусив дитину займатись сексом за гроші

субота, 27 квітень 2024, 14:14

У Києві до 12 років позбавлення волі засудили екстренера, який показував двом малолітнім дівчатам порнографічні відео, оголювався перед ними, змусив дітей фотографуватись голяка. Крім того, одну із дівчат дорослий чоловік примусив займатись проституціє...

На фронті загинув відомий український журналіст

субота, 27 квітень 2024, 14:03

У селі Роботиному Запорізької області під час виконання бойового завдання загинув журналіст Андрій Топчій. Про це повідомила Верховна Рада у суботу, 27 квітня, передають Патріоти України. І знову страшна втрата серед медійників. 20 квітня під час викон...