Хіти тижня. Була ще одна жертва: "Діма зі своїм другом забили чоловіка дерев'яними брусками, забили, як звіра", - батько вбитої Ноздровської зробив гучну заяву по синові підозрюваного (відео)

Дмитро Россошанський уникав кари за злочини, в тому числі вбивство, завдяки впливовим родичам, переконаний батько Ноздровської.

Ірина Ноздровська. Фото: 5.ua

Батько вбитої правозахисниці Ірини Ноздровської Сергій заявив, що син Юрія Россошанського, затриманого за підозрою в убивстві юристки, винен в ще одній смерті, повідомляють Патріоти України з посиланням на телеканал "Прямий".

За словами батька Ноздровської, Дмитро Россошанський винен у вбивстві жителя села Демидів Олександра Альохіна. Останнього нібито забили на смерть.

"У 2005 році син Юрія Россошанського зі своїм другом вбили тут людину, яка приїхала звідкись з Уралу, з Росії, і тут жила, купила півбудинку. І Россошанського син, Діма, зі своїм другом забили дерев'яними брусками, забили, як звіра. А їх родич, дядько, працював головним суддею в Вишгородському суді", - розповів батько правозахисниці.

Він додав, що в Дмитра Россошанського "був цілий букет всяких злочинів".

"І це все покривалося, і це вбивство покрилося. Приїхала міліція (тоді була міліція), і там було все в крові, вони вимили все, прибрали, забрали ті дерев'яні бруски - і відвезли. І ніякої справи навіть відкрито не було!" - додав батько загиблої.

За його словами, все виставили так, ніби Альохін сам себе забив брусками.

"Це був Альохін Саша. Його багато в селі знають, він проводив людям опалення, хороша людина була. Покрили це все вбивство, тому що дядько суддя", - розповів батько Ірини Ноздровської.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...