Хіти тижня. Бумеранг повертається: Бойовики "ДНР" влаштували в РФ криваву бійню (відео)

У ​Краснодарському краї місцеві козаки, які раніше воювали в рядах терористів на Донбасі, почали стрілянину, в результаті якої були вбиті троє людей.

Фото: ФАН.У Краснодарському краї Росії на Новий рік сталася стрілянина в одному з кафе, у результаті якої були вбиті троє людей. Вбивцями виявилися місцеві козаки, які раніше воювали в рядах терористів на Донбасі. Інцидент прокоментував у Facebook журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

"31 грудня в Росії сталася стрілянина в одному з кафе Краснодарського краю, у результаті якої були вбиті троє людей. Випадок загалом для нас малоцікавий, якби не одна обставина. З'ясувалося, що стрілянину влаштували колишні бойовики "ДНР", які раніше воювали на Донбасі проти України - Олександр Ставічус і Олексій Миронов. Убили вони місцевих вірмен. Зброю, з якої стріляли, бойовики за словами їхніх знайомих, привезли з Донбасу. Такі антифашисти..." - написав він. Журналіст також опублікував на своїй сторінці відео інциденту.


У Міненерго пояснили, навіщо Росія поновила обстріли енергетичної інфраструктури

неділя, 5 травень 2024, 8:38

Російські загарбники знову почали обстрілювати енергетичну інфраструктуру, що може свідчити про зміну політичної та економічної ситуації. Про це заявив міністр енергетики України Герман Галущенко в етері телеканалу "Ми - Україна". "Чому вони зараз вирі...

Українці мають заплатити податки навіть за ті квартири, які отримали десятки років тому: Названо суми та терміни

неділя, 5 травень 2024, 8:30

В Україні влітку треба платити податки на нерухомість (квартири та будинки). Податок платиться за минулий рік і за площу, яка перевищує 60 квадратів для квартир та 120 квадратів для будинків, передають Патріоти України. Про це йдеться в повідомленні Де...