Хіти тижня. Час згортати бізнес і за поребрик: У Харкові російська компанія відмовилася працевлаштовувати ветерана війни через службу в АТО

Російська компанія Паньшін груп відмовилася брати на роботу харків'янина і ветерана АТО Дениса Денглео, безпосередньо вказавши, що це через його військову службу.

Сам потерпілий здобувач роботи поставився з розумінням до ситуації, нагадавши про шкоду пропаганди

Рекрутер написала некоректну відписку, скріншот якої опублікував друг ветерана Руслан Іванов і зазначив у своєму пості офіційну сторінку ПГ, передають Патріоти України.

"На жаль, Вашу кандидатуру відхилили, тому що російська компанія, а ви учасник бойових дій", - написав співробітник HR.

Керівник компанії (займається інтернет-маркетингом) Олексій Паньшін виступив з вибаченнями і заявив, що відмова в прийомі на роботу через участь в АТО не є позицією його підприємства. Бізнесмен додав, що підбором персоналу займаються аутсорс-співробітники, які не розуміють політики компанії.

"Зрозуміло, що це не позиція нашої компанії і що відмовити претендентові через наявність даного пункту в біографії неприйнятно", - відповів у довгому коментарі Паньшін.

Він пояснив також, що в компанії працюють люди з різних країн, а "тема політики в компанії не піднімається ніколи".

Іванов додав, що рішення про відмову брати на роботу його друга ухвалював саме не "ейчар, а їх керівник".

В результаті сам потерпілий виступив із заявою. Він закликав не драматизувати ситуацію з Паньшін груп.

"Пишу я, з бажанням нагадати, що Харків - інтернаціональне, складне і динамічне місто. У якому зійшлися в боротьбі: пропаганда, корупція і патріотизм. На жаль, пропаганда робить ведмежу послугу тим, хто їй піддається", - написав ветеран, проявивши розуміння до складної ситуації.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...