Хіти тижня. "Через телепатический контакт изводила меня сексуально": Нападник пояснив, навіщо покалічив ведучу "Еха Москви" (відео)

За словами затриманого, приводом для нападу стали "телепатичні контакти", які журналістка начебто здійснювала стосовно нього з 2012 року.

Затриманий нападник. Фото:Twitter

У Мережі з'явилося відео з допитом Бориса Гріца, який, увірвавшись до редакції "Ехо Москви", вдарив ножем в шию ведучу Тетяну Фельгенгауер. Відео виклав у своєму Twitter користувач "Лентач", передають Патріоти України.

Так, за словами затриманого, приводом для нападу стали "телепатичні контакти", які журналістка здійснювала стосовно нього з 2012 року.

При цьому Гріц наполягає, що вони мали сексуальний характер. "Кожну ніч, використовуючи цей телепатичний контакт, вона залазила і морила мене сексуально", - заявив він.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...