Хіти тижня. Чого ж тікали тоді від "визволителів" до "хунти"?: У евакуйованому до Вінниці Донецькому університеті імені Стуса виступили проти декомунізації в Україні

Вчені ДНУ вважають, що відповідний закон є "нечітким, занадто широким за охопленням і не відповідає принципу правової визначеності".

Цю ситуацію різко прокоментував волонтер Роман Доник на своїй сторінці в соцмережі Facebook, передають Патріоти України.

"Донецький університет, який виїхав з-під окупації в Вінницю, проти декомунізації. Негативну оцінку дають, допомагають опоблоківцям суд виграти. За скасування закону проти виродків, які влаштували Голодомор. Проти виродків, з чиєї ідеологією зараз прасують землю Донбасу російські танки. Такі ось витівники", - жорстко висловився він.

Так, у Конституційному суді почали розгляд подання 46 народних депутатів від Опозиційного блоку про визнання неконституційним закону "Про засудження комуністичного і націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні і заборону пропаганди їхньої символіки".

Вчені ж ДНУ вважають, що цей закон є "нечітким, занадто широким за охопленням і не відповідає принципу правової визначеності".

Користувачі мережі підтримали позицію Доника та відзначили, що ДНУ взагалі час ліквідувати. "Називається, пригріли... Чому його взагалі не ліквідують? Який у ньому сенс..." - пишуть коментатори.

Була 6 днів без їжі та води: У США випадково відправили кішку у зворотній посилці Amazon

субота, 27 квітень 2024, 18:53

Американське подружжя випадково відправило свою кішку у зворотній посилці Amazon: вона була шість днів без води та їжі, втім зараз їй нічого не загрожує. Про це пише Business Insider, передають Патріоти України. Вказано, що власниця помітила зникнення ...

Несподівана ситуація: На Житомирщині вчитель порізав ножем своїх колишніх учнів

субота, 27 квітень 2024, 17:59

На Житомирщині вчитель з ножем напав на своїх колишніх учнів, внаслідок чого один з них загинув. Чоловікові повідомили про підозру в умисному вбивстві. Про це інформують поліція Житомирщини та Житомирська обласна прокуратура, передають Патріоти України...