Хіти тижня. Чоловікам на замітку: Експерти розповіли, в якому віці жінки схильні до зради

Нове дослідження позашлюбних стосунків показало, що у жінок існує певний вік, коли вони найбільш схильні до зради.

Ілюстрація: nasslagdenie.ru

У заміжніх жінок в певний час настає момент, коли вони з усією відповідальністю здатні піти на зраду своєму партнерові. До подібних висновків дійшли дослідники популярного іноземного сайту знайомств Victoria Milan, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Виявилося, що найчастіше на адюльтер йдуть представниці прекрасної статі в середньому віці 37 років або, приблизно, через 7-8 років після середньостатистичного вступу в шлюб і початку сімейного життя.

Дослідження також надало конкретні результати по національній статистиці. Виявилося, що американки, наприклад, здатні змінити дружину через 8,5 років після весілля, а ірландки - 3,6 років шлюбу.

Засновник дослідження пояснює причину зрад заміжніх жінок в такий спосіб: "Можливо, їх чоловік не звертає на них уваги і не надає їм належної поваги. Ймовірно, шлюб покинула іскра і пристрасть. Яка б не була причина, роман на стороні може допомогти заміжнім жінкам повернути втрачену чуттєвість. Це універсальні потреби, і прагнення до сексуального задоволення - те, до чого прагнуть мільярди людей, незалежно від того, наскільки вони різні".

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...