Хіти тижня. "Что ни звезда, то фанерная": Садальський назвав російську естраду кладовищем

Станіслав Садальський заявив, що вважає найкращим серед пародистів за всю історію російської естради Іраклія Андронникова.

Станіслав Садальський. Фото: соцмережі.Актор Станіслав Садальський назвав російську естраду кладовищем через убогість і низькопробність продукту, який вона виробляє. Відповідний пост він опублікував на своїй сторінці в соцмережі, передають Патріоти України.

"Наша естрада зараз як військове кладовище - що ні зірка, то фанерна", - йдеться в статті. Садальський уточнив, що вважає першим серед пародистів за всю історію російської естради Іраклія Андронникова, який доносив до глядачів не тільки голоси, але і зорові образи Максима Горького, Олексія Толстого, Самуїла Маршака, Бориса Пастернака.

"А чем нас кормят современные пародисты, кого с таким упоением копируют? Шизофреников и алкашей из Думы? Лучших экспонатов российской попсы? Да эти сами давно забыли свои голоса", - написав актор. При цьому він супроводив свій пост фотографією на тлі рекламного щита з концертом Максима Галкіна.


Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...