Хіти тижня. "Чи треба воно нам?": Боєць ЗСУ розвідав настрої населення Донбасу, переодягнувшись сепаратистом (відео)

Боєць Збройних сил України в образі бойовика "Л/ДНР" вирішив поспілкуватися з місцевими жителями та виявив лицемірність у вчинках деякого із тубільців.

Фото: ТСН.Боєць Збройних сил України в образі терориста "Л/ДНР" вирішив поспілкуватися з місцевими жителями села Зайцеве на Донбасі і зняв відео з літнім чоловіком, який допоміг йому об'їхати український блок-пост. Про це у своєму Facebook розповів журналіст Андрій Цаплієнко, передають Патріоти України.

"Дідусь розповів, що все село за Захарченка (ватажка бойовиків. - Ред.), що чекають "русскій мір" і показав дорогу, як обійти український блок-пост", - пише він.

На наступний день боєць ЗСУ прийшов до дідуся вже в українському однострої."І дідусь вітався "Слава Україні!" Ось такий він, Донбас. Чи треба воно нам?" - написав він, опублікувавши відповідний запис.

Мілевський поновив кар'єру футболіста: Стало відомо, де він буде грати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:58

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оголосив про повернення у футбол. 39-річний уродженець Мінська виступатиме за столичний медіаклуб IGNIS, передають Патріоти України. За IGNIS грають футбольні агенти та функціон...

Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...