Хіти тижня. Чиновницю, яка нещодавно відгуляла "весілля на мільйон", викрили в корисному "блаті"

Перший заступник міністра юстиції України Наталія Севостьянова, яка нещодавно зіграла весілля вартістю близько 1,5 млн грн, отримала свою посаду як представник громадської ініціативи "Професійний уряд", головою правління якої є її двоюрідний брат.

Про це написав журналіст Василь Крутчак на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Радію, що після Революції Гідності до влади прийшли нові і молоді професіонали. Наталю Севосьтянову призначили на посаду першого заступника міністра юстиції України 14 січня 2015 року. Після того, як 18 листопада 2014 року міністр юстиції Павло Петренко провів зустріч із представниками "Професійного уряду" і заявив, що представники "Професійного уряду" можуть взяти участь у процесі конкурсного відбору на заміщення вакантних посад в органах юстиції. і чисто випадково так склалося, що голова правління "Професійного уряду" є Роман Рубченко, який, у свою чергу, є двоюрідним братом Наталії Севосьтянової", - розповів він.

Наталя Севостьянова з братом Романом Рубченко

Крім того, Крутчак додав, що Рубченко ще під час правління екс-президента України Віктора Януковича входив до робочої групи з підготовки пропозицій щодо утворення та формування Президентського кадрового резерву "Нова еліта нації".

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...