Хіти тижня. "Давайте жить дружно, хохлы ...бучие": Журналіст показав фото звернення бойовиків "ЛНР" до українців

В принципі, це і є стилізована пропозиція Путіна. Бо, мабуть, він хоче піти з Донбасу, не втративши обличчя.

На околицях Жолобка. Фото: соцмережі.

Бойовики «ЛНР» на своїх позиціях біля населеного пункту Жолобок в Луганській області виклали нецензурний напис зі зверненням до українців, передають Патріоти України.

Український журналіст Андрій Цаплієнко на своїй сторінці в соцмережі написав: "Зазвичай я проти ненормативної лексики в себе на сторінці. Але тут особливий випадок народної "ЛНРівської" дипломатії. Цей напис, схожий за розміром на геогліф у пустелі Наска, зненацька виявив безпілотник на позиціях бойовиків у селищі Жолобок. Тут майже щодня точаться перестрілки. А тихих ночей взагалі не буває. Уявіть собі, як спітнілі бойовики викладають з будматеріалів цей геогліф край дороги.

Його й насправді треба розшифрувати. Як археологи розгадують звернення древніх та диких племен до Вищих Сил. Ну, що ж. Спробую. Усього п'ять слів. Перші три говорять про те, що племенам набридло воювати, і вони сумують за легендарними часами миру та зарплатами в гривнях. Четверте слово повинно демонструвати їхню родоплеменну ідентичність. Мовляв, Росія все ще за нами. І, нарешті, п'яте слово, останнє в месіджі, геть нецензурне, демонструє, хто ж насправді домінує в цій війні. Дивним чином цей напис на ворожих позиціях повторює свіжі вислови "міністра закордонних справ ЛНР" Владислава Дейнего. "ЛНР повинна повернутися в склад України, але мати повну самостійність у складі Держави Україна".

В принципі, це і є стилізована пропозиція Путіна. Бо, мабуть, він хоче піти з Донбасу, не втративши обличчя. Втім, для повної розшифровки тексту, я б звернувся до психоаналітиків. За роз'ясненнями, що це означає по Фрейду".

ДБР завершило розслідування щодо загибелі помічника Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:40

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тімченка, який подарував гранати загиблому колезі Геннадію Частякову, йому інкриміновано вбивство через необережність. Про це пов...

Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...