Хіти тижня. Декорації для фільму жахів: У мережі показали, як живе російське місто недалеко від Москви (фото)

Вишній Волочок знаходиться лише за півтори години їзди від російської столиці.

Фото:Эхо МосквыРосійський блогер Ілля Варламов опублікував світлини міста Вишній Волочок, яке знаходиться у Тверській області, зазначають Патріоти України з посиланням на Эхо Москвы.

"Неймовірний потенціал, неймовірна розруха. Місто за півтори години від Москви більше нагадує декорації до фільму жахів. Приголомшлива архітектура, багата історія, справжні російські пейзажі і провінційний спокій нікому не потрібні.

Будинки продовжують руйнуватися, жителі влаштовують сміттєзвалища на перехрестях, історичну спадщину зносять і руйнують з мовчазної згоди населення", - коментує світлини блогер.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...