Хіти тижня. Держава приготувала новорічний подарунок: Незабаром 95% українців можуть постраждати від нових штрафів

З 1 січня 2018 року, згідно з законом “про відходи”, українці мають сортувати сміття – “ховати” держава буде тільки залишок.

За словами експертів, на даний момент сміття сортує не більше 5% українців, тому що не розуміють, як це робити і навіщо це потрібно, передають Патріоти України з посиланням на видання Стіна.

Реальний збір відходів впроваджується в більше, ніж 750 населених пунктах.

Одеські активісти зявляють, що місто до цього зовсім не готове.

В прес-службі міскої ради відмічають, що в них є ще цілий місяць. А як саме буде виконуватися норма – вирішує керівництво на місцях.

Держава пропонує європейський принцип “забруднювач платить”.

За несортоване сміття штрафувати будуть і чиновників, і простих українців, які не будуть дотримуватися закону.

Щорічно в Україні викидають більше 11 мільйонів тон побутових відходів, які ховають на тисячах звалищ і полігонів площею понад 9 тисяч гектарів.

Чоловік відмовився від мобілізації через пораду брата-військового: Стало відомо, чим це закінчилось

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:58

У Чернівецькій області до 1 року та 10 місяців обмеження волі засудили чоловіка, який отримав повістку, проте ухилився від мобілізації. На суді він заявив, що в армію не пішов, оскільки його брат-військовий порадив уникати служби. Про це йдеться у вир...

Під виглядом прогулянок із собакою: СБУ затримала у Харкові коригувальника РФ, який шпигував за позиціями ЗСУ (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:47

Служба безпеки України нейтралізувала діяльність ще одного російського коригувальника, що наводив російські ракети на військові об'єкти. Ним виявився житель Харкова. Для "прикриття" під час збору розвідданих він використовував собаку, якого нібито вигу...