Хіти тижня. "Для чого таким вища освіта?": Боєць АТО розповів про обурливий інцидент, який трапився з ним у виші Харкова

Заступник декана факультету, на якому навчається боєць АТО, вважає, що українським військовослужбовцям не слід вчитися у вищих навчальних закладах.

Харківський національний університет. Ілюстрація:ua.dmitryfirtash.com

Боєць АТО Максим Єфименко, який вчиться в Харківському національному університеті, заявив, що заступник декана з виховної роботи вмовляла його відмовитися від отримання вищої освіти. Про це боєць написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Я – студент 2 курсу заочного відділення екологічного факультету Харківського національного університету і я – військовослужбовець, беру безпосередню участь в бойових діях.

Зараз у мене сесія і в цей же час я знаходжуся на лікуванні після поранення, але не зважаючи на це я з’явився до університету. На кафедрі працює викладач – Кривицька Івета Анатоліївна, яка є водночас заступником декана факультету з виховної роботи.

22 березня цього року ми спілкувалися з нею стосовно мого навчання. Під час розмови виявилося, що я маю незданий екзамен і взагалі я маю "одуматися і не здобувати вищу освіту, в нашій країні є декілька мільйонів людей без освіти і вони добре живуть, працюють і в них все добре і взагалі до чого АТОшникам вища освіта?" , - розповів Єфименко.

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....

Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...