Хіти тижня. "Для набирающих политические очки это убогий финт": Валуєв дивно прокоментував перемогу Усика у Москві

На думку російського спортсмена, а тепер депутата Держдуми, український боксер переміг завдяки досягненням "радянської боксерської школи".

Микола Валуєв. Фото:Гордон Після розгрому, який український боксер Олександр Усик влаштував росіянину Мурату Гассієву в Москві, російські політики намагаються будь-якими способами знизити статус важливості української перемоги. Черговим коментарем відзначився колишній боксер у надважкій вазі Микола Валуєв, який назвав перемогу Усика тріумфом "радянської боксерської школи", зазначають Патріоти України.

Ставши важким ударом для росіян, перемога Усика над російським боксером в серці російської столиці була настільки болючою, що відкрито говорити про перемогу України ніхто з них не наважується.

При цьому Валуєв вважає, що саме радянська боксерська школа допомогла Усику перемогти. У той же час не обійшов стороною Валуєв і питання політики, яке на тлі війни на Донбасі і окупації Криму після перемоги Усика в Москві постало дуже гостро.

Колишній боксер заявляє, що відсутність сутичок між російськими та українськими уболівальниками на трибунах говорить про "об'єднання", а бажання політиків робити заяви на тлі бою він назвав "убогим фінтом".

Джерело: Диалог.UA

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...