Хіти тижня. Для отримання субсидій: У Мінфіні розповіли про перевірку майна українців

Ілюстрація: podrobnosti.ua

Припинення соціальних виплат особам, які не мають права на субсидію за своїм майновим станом, - це питання часу. Такою думкою поділився заступник міністра фінансів України Сергій Марченко, повідомляють Патріоти України.

"Для нас було і залишається принциповим питання, щоб при оцінці субсидіантів враховувалися питання майнового стану. Тому що зараз дуже багато різних можливостей не показувати доходи і отримати право на субсидію. Я переконаний, що процес верифікації не зупинити", - сказав Марченко.

За його словами, якщо в деяких питаннях Мінфін реагує на виклики утриманням ініціатив інших центральних органів виконавчої влади, обмежуючи їх ресурси, то в питанні виплат відомство займає активну позицію.

"Це питання часу, коли в результаті перевірок будуть припинені виплати тим, хто не відповідає критеріям одержувачів соціальної підтримки і зловживає соціальною допомогою, хто за своїм майновим станом не має права на субсидію", - зазначив заступник міністра.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...