Хіти тижня. "Для тих, хто в танку: як заспокоїти нахабного маршрутника" - поради досвідченого ветерана АТО з посвідченням УБД

Поводитися слід ввічливо, спокійно і не підвищуючи тону, радить АТО-шник.

Ілюстрація:bragar.org.ua

"Задовбали дописи про “не провіз”,”вигнали”, “УБД не спрацювало” тощо. Хлопці, для тих, хто в танку і не знає пояснюю: нарвалися ви на того, для кого закони не писані, не читані, не зрозумілі, а якщо і зрозумілі – то не так – робіть просто і ГОЛОВНЕ СПОКІЙНО,ВВІЧЛИВО І НЕ ПІДВИЩУЮЧИ ТОНУ наступне:" - пише у своєму Facebook Василь Андріїв, передають Патріоти України, продовжуючи:

озирніться по салону з відеокамерою чи є стоячі люди. Якщо є: поміркуйте,чи в даному транспортному засобі за технічними характеристиками передбачені стоячі місця? І скільки? Зазвичай цю інформацію зазначено на табличках з кількістю пасажирських місць.

Прикиньте,чи нема перевищення стоячих місць. Є? Чудово!

Цей довбодятел, крім порушення ЗУ “Про статус УБД” скупився на порушення правил перевезення пасажирів. Озирніться,чи є вогнегасник? Нема? Круто! – Викликайте 102.

Повідомте, де ви є і скажіть: пан водій на такому то транспорті за таким-то маршрутом і таким-то державним номером порушив:

1. ЗУ ”Про статус УБД”.

2. Грубе порушення правил перевезення пасажирів.

3. Відсутність вогнегасника (якщо таке дійсно має місце).

4. Можливо прострочена аптечка.

5. Неадекватна поведінка водія. Можливо, він у стані наркотичного сп’яніння? А це ст.130 КУпАП і 10200 грн штраф для початку.

6. Вимагання неправомірної вигоди.( Пояснити чому?)

7. Якщо говорить по мобільнику під час руху – знімайте. Це ще 1 штраф.

Якщо це зима і коли приїхала поліція – вкажіть, що в нього лисі шини.

Вимагайте складення протоколу. Копію протоколу занесіть власноруч у відділ транспорту при міському виконкомі. Там скажіть, що якщо ще раз ви з таким зіткнетеся – буде резонансний судовий позов. Буде ЗМІ і розголос.

І повірте – ці падлюки пошкодують, що просто не промовчали. Військові, не нагинайте голову перед цивільними у таких випадках!!!!

Я коли в таке втрапляю – то дивлюся, до чого ще можна докопатися по закону. Крім того вам ніхто не забороняє подати позов до суду у цивільному процесі суто на водія, про приниження вашої честі та гідності як людини та громадянина та учасника бойових дій! Відповідно – сума компенсації.

Якщо ці виродки багаті і триндять багато – змусьте їх продати останні труси на аукціоні, аби розрахуватися за свій довгий язик. Реально – їм буде дешевше собі язика відрізати.

У мене все. Успіхів і не лінуйтеся. Як каже KIТ КАТ – Репост, най читають!

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...