Хіти тижня. "До кінця боровся з хворобою і посміхався": Стало відомо про смерть бійця АТО, якого не брали снаряди (фото)

Врятувати чоловіка не вдалося навіть після курсів хіміотерапії, які він пройшов в Україні і в Білорусі.

Ілюстрація:соцмережі

Ветеран АТО, підполковник Національної гвардії Дмитро Давиденко помер від страшної хвороби, яку підхопив на війні. Про це йдеться на сторінці спільноти "Країни іншої не треба" у Facebook, передають Патріоти України.

Давиденко помер у неділю, 12 листопада, від гострого мієлоїдного лейкозу. Врятувати бійця не вдалося навіть після курсів хіміотерапії, які він пройшов в Україні і в Білорусі.

Рідні стверджують, що Дмитро до кінця боровся з хворобою і посміхався.

"Тричі був в АТО. Захищав наш Маріуполь. Віддав Україні свої вміння, любов, силу і… здоров’я. Підступна хвороба вчепилася на війні. Не брали кулі та снаряди, а вона таки підібралася", – сказано в повідомленні.

Прощання з бійцем відбудеться в понеділок, 13 листопада, в Запоріжжі. Його поховають у Полтавській області у вівторок, 14 листопада.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...