Крім того, мигдаль стимулював перенесення «поганого» холестерину у печінку для подальшого знищення, повідомляють Патріоти України.
У дослідженні взяли участь дві групи добровольців з високим рівнем «поганого» холестерину. Перша група щодня вживала 43 грама мигдалю, що еквівалентно великий пригорщі, а друга - банановий кекс. За учасниками стежили протягом шести тижнів. Дослідники регулярно вимірювали рівень «поганого» холестерину у добровольців.
Дослідження показало, що у учасників, що вживали мигдаль, на 19% збільшився рівень «хорошого» холестерину. Крім того, у добровольців з нормальною вагою на 6,4% покращилася здатність організму відправляти зайвий холестерин у печінку. Мигдаль багатий клітковиною, білками, магнієм і калієм. Енергетична цінність 10 горіхів складає близько 100 калорій.
В Україні у 2026-му індексація пенсій може бути на рівні від 14,6% до 15,4%. Цього недостатньо, щоб компенсувати критичну ситуацію з застаріванням виплат. При тому підвищуватимуть лише той розмір пенсій, який пораховано за формулою (без урахування допл...
Деякі українські пенсіонери можуть отримати одразу шість виплат. Однак, щоб отримати гроші, людина має виконати одну важливу умову. Про те, хто може одразу отримати пенсійні виплати за пів року, зазначається у Законі України "Про загальнообов’язкове де...