Крім того, мигдаль стимулював перенесення «поганого» холестерину у печінку для подальшого знищення, повідомляють Патріоти України.
У дослідженні взяли участь дві групи добровольців з високим рівнем «поганого» холестерину. Перша група щодня вживала 43 грама мигдалю, що еквівалентно великий пригорщі, а друга - банановий кекс. За учасниками стежили протягом шести тижнів. Дослідники регулярно вимірювали рівень «поганого» холестерину у добровольців.
Дослідження показало, що у учасників, що вживали мигдаль, на 19% збільшився рівень «хорошого» холестерину. Крім того, у добровольців з нормальною вагою на 6,4% покращилася здатність організму відправляти зайвий холестерин у печінку. Мигдаль багатий клітковиною, білками, магнієм і калієм. Енергетична цінність 10 горіхів складає близько 100 калорій.
Посадовець однієї з військових частин відправив підлеглих працювати на свою родину: військові звели й обслуговували кіоск із продажу шаурми, який належав дружині офіцера, та продавали там їжу, отримуючи водночас повне грошове забезпечення, передають Па...
У цьому році для призначення субсидії не тільки вимагатимуть зайву довідку, але й для певної групи українців проведуть розрахунок не за реальними доходами, а за фіксованими сумами згідно груп єдиного податку, передають Патріоти України. Йдеться про ФОП...