Крім того, мигдаль стимулював перенесення «поганого» холестерину у печінку для подальшого знищення, повідомляють Патріоти України.
У дослідженні взяли участь дві групи добровольців з високим рівнем «поганого» холестерину. Перша група щодня вживала 43 грама мигдалю, що еквівалентно великий пригорщі, а друга - банановий кекс. За учасниками стежили протягом шести тижнів. Дослідники регулярно вимірювали рівень «поганого» холестерину у добровольців.
Дослідження показало, що у учасників, що вживали мигдаль, на 19% збільшився рівень «хорошого» холестерину. Крім того, у добровольців з нормальною вагою на 6,4% покращилася здатність організму відправляти зайвий холестерин у печінку. Мигдаль багатий клітковиною, білками, магнієм і калієм. Енергетична цінність 10 горіхів складає близько 100 калорій.
Голова комітету Верховної Ради з питань фінансів Данило Гетманцев попередив про чергову хвилю шахрайських схем, спрямованих на українських пенсіонерів. Про це він повідомив у своєму телеграм-каналі, закликавши громадян бути уважними та не довіряти сумн...
Катерина Єсипчук водить потяги Синьої гілки столичного метро та миттєво привернула увагу Мережі завдяки професіоналізму та ефектній зовнішності. Про це пише Транспортна спільнота Києва №1, передають Патріоти України. 25-річна Катерина розпочала свою ро...