Крім того, мигдаль стимулював перенесення «поганого» холестерину у печінку для подальшого знищення, повідомляють Патріоти України.
У дослідженні взяли участь дві групи добровольців з високим рівнем «поганого» холестерину. Перша група щодня вживала 43 грама мигдалю, що еквівалентно великий пригорщі, а друга - банановий кекс. За учасниками стежили протягом шести тижнів. Дослідники регулярно вимірювали рівень «поганого» холестерину у добровольців.
Дослідження показало, що у учасників, що вживали мигдаль, на 19% збільшився рівень «хорошого» холестерину. Крім того, у добровольців з нормальною вагою на 6,4% покращилася здатність організму відправляти зайвий холестерин у печінку. Мигдаль багатий клітковиною, білками, магнієм і калієм. Енергетична цінність 10 горіхів складає близько 100 калорій.
У Київській області звільнили директорку дитячого садочку за те, що на роботі вона спілкувалася російською мовою і не отримала сертифікат про рівень володіння українською мовою. Відповідний наказ про звільнення був виданий у зв’язку з невідповідністю п...
Народна депутатка України Наталія Піпа розповіла про погрози, які почали їй надходити після того, як вона подала депутатське звернення щодо Анни Алхім: блогерці допомагає хтось із ВР, передають Патріоти України. "Насправді їй хтось допомагає з Верховно...