Крім того, мигдаль стимулював перенесення «поганого» холестерину у печінку для подальшого знищення, повідомляють Патріоти України.
У дослідженні взяли участь дві групи добровольців з високим рівнем «поганого» холестерину. Перша група щодня вживала 43 грама мигдалю, що еквівалентно великий пригорщі, а друга - банановий кекс. За учасниками стежили протягом шести тижнів. Дослідники регулярно вимірювали рівень «поганого» холестерину у добровольців.
Дослідження показало, що у учасників, що вживали мигдаль, на 19% збільшився рівень «хорошого» холестерину. Крім того, у добровольців з нормальною вагою на 6,4% покращилася здатність організму відправляти зайвий холестерин у печінку. Мигдаль багатий клітковиною, білками, магнієм і калієм. Енергетична цінність 10 горіхів складає близько 100 калорій.
Із могили похованого в Софії українського вченого, історика та письменника Михайла Драгоманова зник синьо-жовтий прапор, а також лавиця та інформаційна табличка. Про це повідомив комік Фелікс Редька у соцмережі "Інстаграм", передають Патріоти України. ...
Дівчинка перестала дихати під час масованої ракетно-дронової атаки. Лікарі реанімували її під обстрілами. Про це повідомила благодійниця та засновниця медичного центру "Дім метеликів" Міста Добра у Чернівцях Марта Левченко, передають Патріоти України. ...