Крім того, мигдаль стимулював перенесення «поганого» холестерину у печінку для подальшого знищення, повідомляють Патріоти України.
У дослідженні взяли участь дві групи добровольців з високим рівнем «поганого» холестерину. Перша група щодня вживала 43 грама мигдалю, що еквівалентно великий пригорщі, а друга - банановий кекс. За учасниками стежили протягом шести тижнів. Дослідники регулярно вимірювали рівень «поганого» холестерину у добровольців.
Дослідження показало, що у учасників, що вживали мигдаль, на 19% збільшився рівень «хорошого» холестерину. Крім того, у добровольців з нормальною вагою на 6,4% покращилася здатність організму відправляти зайвий холестерин у печінку. Мигдаль багатий клітковиною, білками, магнієм і калієм. Енергетична цінність 10 горіхів складає близько 100 калорій.
Війська країни-агресора Росії продовжують спроби просуватися у глибину в Сумській області. В районі Малої Корчаківки окупанти підійшли на відстань 20 кілометрів до Сум, передають Патріоти України з посиланням на DeepState. Аналітики повідомили, що росі...
Колишній бойовий медик Роман Замрій ("Йода") заявив, що його незаконно затримали представники ТЦК у Чернівецькій області, незважаючи на наявність права на відстрочку, і утримували 3 дні, передають Патріоти України. Медик розповів, що увечері 4 червня н...