Крім того, мигдаль стимулював перенесення «поганого» холестерину у печінку для подальшого знищення, повідомляють Патріоти України.
У дослідженні взяли участь дві групи добровольців з високим рівнем «поганого» холестерину. Перша група щодня вживала 43 грама мигдалю, що еквівалентно великий пригорщі, а друга - банановий кекс. За учасниками стежили протягом шести тижнів. Дослідники регулярно вимірювали рівень «поганого» холестерину у добровольців.
Дослідження показало, що у учасників, що вживали мигдаль, на 19% збільшився рівень «хорошого» холестерину. Крім того, у добровольців з нормальною вагою на 6,4% покращилася здатність організму відправляти зайвий холестерин у печінку. Мигдаль багатий клітковиною, білками, магнієм і калієм. Енергетична цінність 10 горіхів складає близько 100 калорій.
Незважаючи на те, що деякі українці стали отримувати пенсію два рази на місяць, це ніяким чином не свідчить, що пенсіонери багатшають. Середній розмір пенсії в Україні все ще залишається одним із найнижчих у Європі, пише "На пенсії", передають Патріоти...
Найбільший німецький кінооб’єднаний союз Spio відкликав почесні медалі у 14 відомих акторів і режисерів після нового історичного дослідження Мюнхенського Інституту сучасної історії. Тоді дослідники виявив, що ці знаменитості співпрацювали з режимом Тр...