Крім того, мигдаль стимулював перенесення «поганого» холестерину у печінку для подальшого знищення, повідомляють Патріоти України.
У дослідженні взяли участь дві групи добровольців з високим рівнем «поганого» холестерину. Перша група щодня вживала 43 грама мигдалю, що еквівалентно великий пригорщі, а друга - банановий кекс. За учасниками стежили протягом шести тижнів. Дослідники регулярно вимірювали рівень «поганого» холестерину у добровольців.
Дослідження показало, що у учасників, що вживали мигдаль, на 19% збільшився рівень «хорошого» холестерину. Крім того, у добровольців з нормальною вагою на 6,4% покращилася здатність організму відправляти зайвий холестерин у печінку. Мигдаль багатий клітковиною, білками, магнієм і калієм. Енергетична цінність 10 горіхів складає близько 100 калорій.
В Україні готують до впровадження нову систему покарань для водіїв - п’ятибальну шкалу штрафних балів. Про це повідомив заступник голови комітету Верховної Ради з питань транспорту та інфраструктури Богдан Крейденко, передають Патріоти України. За слов...
Відмивання незаконних доходів за допомогою банківських карткових рахунків так званих дропів давно турбує НБУ, який ще навесні заявляв про намір створити спеціальний реєстр. І ось через 5 місяців законопроєкт про створення такого реєстру може потрапити ...