Крім того, мигдаль стимулював перенесення «поганого» холестерину у печінку для подальшого знищення, повідомляють Патріоти України.
У дослідженні взяли участь дві групи добровольців з високим рівнем «поганого» холестерину. Перша група щодня вживала 43 грама мигдалю, що еквівалентно великий пригорщі, а друга - банановий кекс. За учасниками стежили протягом шести тижнів. Дослідники регулярно вимірювали рівень «поганого» холестерину у добровольців.
Дослідження показало, що у учасників, що вживали мигдаль, на 19% збільшився рівень «хорошого» холестерину. Крім того, у добровольців з нормальною вагою на 6,4% покращилася здатність організму відправляти зайвий холестерин у печінку. Мигдаль багатий клітковиною, білками, магнієм і калієм. Енергетична цінність 10 горіхів складає близько 100 калорій.
У Польщі заарештували російського науковця, представника Ермітажу, якого в Україні підозрюють у незаконних розкопках на території тимчасово окупованого Криму, передають Патріоти України з посиланням на RMF FM. За даними журналістів, Олександр Б. був за...
"Телеграф" порівняв повсякденні ціни в найбільших мережах України та Польщі - Biedronka, АТБ, "Сільпо", METRO та EVA. Результати на перший погляд радують українців, але фінальний висновок виявився зовсім іншим, передають Патріоти України. Українські ме...