Крім того, мигдаль стимулював перенесення «поганого» холестерину у печінку для подальшого знищення, повідомляють Патріоти України.
У дослідженні взяли участь дві групи добровольців з високим рівнем «поганого» холестерину. Перша група щодня вживала 43 грама мигдалю, що еквівалентно великий пригорщі, а друга - банановий кекс. За учасниками стежили протягом шести тижнів. Дослідники регулярно вимірювали рівень «поганого» холестерину у добровольців.
Дослідження показало, що у учасників, що вживали мигдаль, на 19% збільшився рівень «хорошого» холестерину. Крім того, у добровольців з нормальною вагою на 6,4% покращилася здатність організму відправляти зайвий холестерин у печінку. Мигдаль багатий клітковиною, білками, магнієм і калієм. Енергетична цінність 10 горіхів складає близько 100 калорій.
У Дніпрі пасажирка нецензурно облаяла водія таксі через те, що він спілкувався з нею українською мовою. При цьому жінка заявляла, що є волонтером і "допомагає ЗСУ". Відео інциденту опубліковано в соцмережі Facebook, передають Патріоти України. На відео...
Троє астронавтів, які провели у космосі кілька місяців, залишилися в ізоляції після того, як їхню капсулу вразив невідомий обʼєкт. Чень Дон, Чень Чжунжуй і Ван Цзе опинилися в пастці, Китайське агентство пілотованих космічних польотів підтвердило такий...