Хіти тижня. "Догнав. Навчив любити Батьківщину": У Києві боєць АТО провчив підлітків, які глумилися над українським прапором (відео)

​Троє школярів показували непристойні жести в сторону українського національного символу.

Ілюстрація:zolochiv.net

У Києві учасник АТО спіймав і зняв на відео підлітків, які образили прапор України. Про це волонтер і учасник бойових дій на Донбасі Владислав Грищенко повідомив на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

За словами Грищенка, троє підлітків, проходячи повз прапора України, показали непристойний жест в бік українського символу, більш того, один з них запропонував спалити прапор. Владислав Грищенко змусив хлопців представитися, назвати свою адресу проживання і вибачитися за скоєне.

Один з хлопців виявився переселенцем з Донбасу. Відповідне відео опубліковано на сторінці АТОшника. "Тут я такий удома контужений. Догнав, коротше. Навчив любити Батьківщину", - зазначив Владислав Грищенко.

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...