Хіти тижня. "Допоможіть, братик плаче, а я не знаю, що робити", - 6-річний тернополянин просив перехожих про допомогу (фото)

Хлопчик розповів жінці, що мами вдома немає, а він сам з одномісячним братиком. Жінка викликала патрульних.

Про це інформує патрульна поліція Тернополя у Facebook, передають Патріоти України.

Будинок, у якому мешкали діти, був дуже неохайним, повсюди панувала суцільна антисанітарія. Хлопчик пожалівся патрульним, що він голодний.

«Ми купили йому поїсти і викликали працівників ювенальної превенції. Хлопчик був дуже привітним, розповідав, що мати пішла з дому ще вранці, а їх залишила самих», – зазначив патрульний Андрій.

Опісля приїхали представники служби у справах дітей. Оцінивши умови в яких проживають діти, вирішили, що найкраще їх буде забрати до притулку.

«Матір так і не з’явилася…», - йдеться у повідомленні патрульних.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...