Хіти тижня. Дослідники виявили наймасовішу причину розпаду шлюбів

Фінансові конфлікти – головна причина розпаду шлюбів, причому незалежно від рівня сімейних доходів. Головною передумовою для таких конфліктів є марнотратство жінок у сім'ї.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на американських вчених з університету Брігама Янга і університету Канзасу.

В рамках свого розслідування вони проаналізували дані про 700 сімей. Вчені констатували, що найбільш частим приводом для невдоволення з боку подружжя були фінансові претензії.

«90% жінок і 85% чоловіків, які брали участь у дослідженні, поскаржилися на фінансові проблеми», – йдеться в повідомленні.

За словами фахівців, дана проблема виявилася притаманна для відносин у парах як з високим, так і з низьким рівнями доходів і незалежно від того, наскільки активно витрачалися гроші.

Робота дослідників показала, що ініціаторами фінансових конфліктів найчастіше виявляються чоловіки.

«Для чоловіків основною причиною виникнення фінансових конфліктів виявлялася наявність дружини, яку вони вважали марнотратною. У жінок ризик таких конфліктів найсильніше підвищувався при наявності чоловіка, який вважав їх марнотратними», – повідомили вчені.

Експерти вважають, що при вступі у шлюб зі своїм партнером дуже важливо обговорювати питання витрачання грошей з сімейного бюджету.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...