Хіти тижня. "Дупу не стискай! Розслабся!': На Донбас понаїхали офіцери Путіна-любителі чужих дуп (відео 18+)

У скутої скрепами Росії не вистачає сексуальних свобод. Тому "бойові геї" Путіна їдуть світ за очі, щоб нести свої цінності аборигенам за котрих вирішив заступитися "рускій мір". Ось такі "російські партизани".

Підполковник російської військової розвідки Олександр Сазонов, який очолює спецгрупу Південного оперативного командування ЗС РФ у Луганську, крім виконання поставлених керівництвом завдань, досить сміливо експериментує і у своєму інтимному житті. Як стало відомо з аудіозапису, наданого контррозвідкою СБУ, російський розвідник у Луганську вперше спробував "анальну пенетрацію", передають Патріоти України з посиланням на Цензор.НЕТ.

Про цей момент інтимного життя підполковника йдеться на 4 хвилині 22 секунді запису. "Дупу не стискай! Розслабся!" - "Ой, бл#дь! Тільки швидко, Катю", - чутно діалог між розвідником і жінкою.

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...

Білі птахи в зловісній чорній хмарі: Під час ліквідації наслідків ракетної атаки РФ по Одещині рятувальники побачили сотні пеліканів (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:14

Під час ліквідації наслідків однієї з останніх повітряних атак РФ по Одещинні рятувальники побачили сотні пеліканів, які летіли крізь чорну хмару диму. Фото опублікували на Facebook-сторінці Головного управління ДСНС України в Одеській області, передаю...