Хіти тижня. "Дуже подобається": Дочка скандальної української селебріті розповіла про навчання у Москві (фото)

Старша дочка співачки Анни Седокової Аліна Белькевич розповіла, чому переїхала вчитися до Москви та як їй ведеться у російській столиці.

Фото: КП.Старша дочка скандальної української співачки Анни Седокової Аліна Белькевич розповіла, що їй дуже подобається вчитися в Москві. Про це йшла мова в її інтерв'ю російському порталу PeopleTalk, передають Патріоти України.

"Раніше я мріяла про те, щоб вступити на наступний рік в Лос-Анджелесі, але тепер розумію, що мені дуже подобається тут. Подивимося, як буде далі", - сказала 13-річна дівчина.

За словами Аліни, спочатку переїзд до Москви з США дався їй складно.

"Коли я переїхала в Москву, мені спочатку було важко. Я не знала, як мене приймуть в школі, як прийти в новий клас. Але я думаю, так завжди. Зараз ми дуже сильно здружилися і не уявляємо своє життя один без одного. Так що не бійтеся змін - це не так страшно!" - зізналася донька Седокової.

У Лос-Анджелесі Аліна ходила спочатку в приватну школу, а потім в public school в Беверлі-Хіллз. Це безкоштовна школа, але туди можна потрапити тільки якщо прописаний в 90210 (район в Беверлі-Хіллз. - Ред.) або знімаєш там квартиру.

"У школи були дуже високі показники. Цікаво, що там майже все домашнє завдання я робила на ноутбуці. Там менше пишуть і більше друкують", - додала дівчина.

Мобілізація в Україні по-новому: Чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів

середа, 24 квітень 2024, 8:57

Днями в соцмережах з’явились чутки про те, що мобілізація в Україні буде посилена ще більше. У деяких Telegram-каналах було розповсюджено повідомлення про те, що начебто зараз в силових структурах обговорюється питання створення окремого великого підро...

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає