Хіти тижня. "Дверь закрой! Я спецсубъект. Ты че, ох*ел": Як у Росії син високопосадовця поспілкувався з поліцією (відео)

Днями в центрі Москви побили сина керівника управління Слідчого комітету по Волгоградській області Михайла Музраєва, який також працює слідчим.

Спецсуб'єкт. Фото:скрін відео

Син глави слідчого комітету Волгоградської області РФ Михайла Музраєва на поріг не пустив московських поліцейських, які намагалися провести якісь слідчі дії. Відео інциденту опублікував у своєму блозі російський блогер Ілля Варламов, передають Патріоти України.

Музраєв-молодший проходить по одній зі справ як потерпілий. На записі видно, що він не дуже налаштований на співпрацю з поліцейськими і лається на них, вказуючи на свій особливий статус.

"Я спецсуб'єкт. Ти чого ох#їв?", - каже потерпілий поліцейським і намагається комусь зателефонувати.

Увага! Ненормативна лексика!

Бронювання від мобілізації подовжено для ще однієї категорії військовозобов'язаних: Що варто знати

понеділок, 6 травень 2024, 13:22

Кабінет міністрів подовжив на місяць термін дії відстрочки від призову для працівників "Укрзалізниці". Про це йдеться в постанові уряду № 492 від 3 травня "Деякі питання бронювання військовозобов’язаних працівників залізничного транспорту", передають ...

Кабмін внесе зміни в правила перетину кордону через новий закон про мобілізацію: Кого зачепить

понеділок, 6 травень 2024, 12:50

У зв'язку з новим законом про мобілізацію в Україні, який набуде чинності 18 травня 2024 року, Кабінет міністрів внесе зміни до правил перетину кордону. Зокрема, вони стосуватимуться осіб, які мають право на відстрочку. Про це 6 травня повідомив речник...