Хіти тижня. Двійники з минулого. Хто вони? - Google знає все (фото)

У Google розробили додаток, який по селфі підшукує двійників в базі картин світових музеїв.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив користувач Андрій Бродецький, передають Патріоти України.

«Дивіться, яку класну штуку придумали в Google. Ви робите селфі, і додаток шукає ваших двійників в базі картин світових музеїв», - пише Бродецький.

Щоб протестувати новинку, він спробував знайти двійників деяким відомим людям, зокрема, політикам Петру Порошенку, Володимиру Гройману, Дональду Трампу, Володимиру Путіну і співакові Олегу Виннику.

За його словами, така можливість поки доступна тільки в США, так що бажаючим випробувати додаток на собі треба включити VPN.

«Ну і сам додаток хороший - встановлюєш, щоб погратися із селфі, а заодно і про музеї і картини взнаєш», - підкреслює він.

Трагедія сталася під час ремонту: На Вінниччині під завалами ґрунту загинув чоловік (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:17

На Вінниччині стався зсув ґрунту: рятувальники дістали з-під завалу загиблого чоловіка. Про це у вівторок, 23 квітня. Про це повідомила пресслужба ДСНС України, передають Патріоти України. "За попередніми даними, під час проведення робіт з ремонту кана...

Суд "заробіток" не схвалив: На Донеччині чоловіка та жінку покарали через секс

вівторок, 23 квітень 2024, 22:15

У Донецькій області судили чоловіка та жінку, які від 2021 до 2023 року знімали пікантні відео та продавали їх у Мережі. Про це йдеться у вироку Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області, передають Патріоти України. За даними суду, уродже...