Хіти тижня. Двоє росіян везли у багажнику через кордон 60-річну українку (відео)

Інцидент відбувся на прикордонному пункті "Веселівка" в Білорусі.

Фото: WorldPress.Двоє громадян Російської Федерації були затримані на прикордонному пункті "Веселівка" в Білорусі через спробу провезти в багажнику літню громадянку України. Про це повідомили у прикордонній службі Білорусі та оприлюднили відео інциденту, передають Патріоти України.

"У 60-річної жінки термін дії паспорта закінчився ще в березні 2015 року. Саме тому таким нехитрим способом за допомогою дочки і її співмешканця вона вирішила "проскочити" всі види контролю на кордоні", - сказано в повідомленні білоруського відомства.

За словами українки, російські прикордонники попереджали її про те, що документ вимагає заміни, але вона проігнорувала їх повідомлення.

Всі троє пасажирів були затримані. Водію та громадянці України загрожує адміністративна відповідальність. Жінка також буде притягнена до відповідальності за порушення правил перебування на території Білорусі.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...