Хіти тижня. Дипломати "країни-богоносиці" не хочуть повертатись додому з "гейпіндосії"

​Працівники закритого Генерального консульства РФ у Сан-Франциско не хочуть їхати у Росію і готові просити політичний притулок у США.

Про це розповів президент американської юридичної компанії American Corporate Services Григорій Фінкельсон російському художнику і блогеру Ігорю Поночовному, який проживає у Америці. Розмову з юристом Поночовний опублікував у Facebook, передають Патріоти України.

"У мене є гарна новина для працівників колишнього консульства у Сан-Франциско, вони можуть стати політичними біженцями... До нас вже прибігло кілька людей... (які не хочуть повертатися у Росію)", - заявив Фінкельсон. Юрист зазначив, що можливість отримати притулок є не у всіх працівників консульства.

"Ви повинні бути кваліфіковані на політичний притулок. Ми вам допоможемо правильно оформити вашу історію... У нас недавно генерал отримував ", - заявив він.

Фінкельсон зазначив, що деякі росіяни вважають нормальним те, що з "точки зору цивілізованого світу" є порушенням прав людини. Наприклад, один з претендентів на політичний притулок не знав, що побиття у поліцейській дільниці і переслідування у РФ може стати такою підставою.

"Кожен випадок потрібно конкретно розбирати. Але ми вже отримали кілька дзвінків від працівників консульства, і ми вже з ними починаємо працювати. Боже упаси, вони не хочуть їхати назад. До речі, я їх добре розумію ", - підсумував він.

31 серпня Держдеп США повідомив, що до 2 вересня Росія повинна закрити своє Генеральне консульство у Сан-Франциско, а також консульські відділи у Нью-Йорку і Вашингтоні.

В Україні подовжили пільгову ціну на електроенергію для населення: Стало відомо, на який термін

субота, 27 квітень 2024, 11:56

Кабінет Міністрів України подовжив дію пільгової ціни на електроенергію для населення до 31 травня. Попередній термін закінчується 30 квітня. Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні Кабміну, передають Патріоти України. За словами Шмига...

Готуватися до гіршого? У Раді заявили, що відключень світла в Україні не уникнути

субота, 27 квітень 2024, 11:49

Росія ракетними ударами по український енергосистемі вивела з ладу 6000 МВт, а це означає, що в Україні доведеться повертатись до графіків обмеження електропостачання. Про це в етері "Еспресо" заявив народний депутат України Олексій Кучеренко, передают...