Хіти тижня. Директор вже звільнився: Жінка, яка пролежала в комі 10 років, народила. Поліція збирає ДНК працівників лікарні

29-річна жінка потребувала постійного догляду і доступ в її кімнату був у багатьох співробітників.

У Арізоні стався прикрий інцидент. Ілюстрація: соцмережі.

Поліція американського міста Фінікс почала розслідування і збирає зразки ДНК співробітників медичного центру, де 10 років пролежала в комі пацієнтка. Все тому, що не приходячи весь цей час у стан свідомості жінка виявилася вагітною, більше того - народила. Директор хоспісу вже звільнився, передають Патріоти України.

Поліція розповіла, що інцидент стався в резервації племені західних апачів. 29-річна жінка перебувала в комі, зокрема і під час пологів. На сайті хоспісу - Hacienda, є багато скарг на пожежну безпеку, на отримання федеральної допомоги для незаможних. Однак в одному з повідомлень від грудня 2013 року говориться про "недоречні сексуальні коментарі" співробітника щодо чотирьох пацієнтів. Працівника тоді звільнили.

Дитина, яку народила пацієнтка, спочатку не дихала, проте зараз повідомляється, що вона жива і перебуває під наглядом лікарів. Клініка Hacienda, згідно інформації з її сайту, надає паліативну допомогу - спеціалізовані послуги для невиліковно хворих немовлят, дітей, підлітків і молодих людей в Арізоні.

Телеканал Сі-бі-ес з посиланням на джерела повідомляв, що персонал лікарні не знав про вагітність пацієнтки. У клініці заявили, що "глибоко стурбовані тим, що трапилося". Співрозмовник каналу зазначив, що жінка потребувала постійного догляду і доступ в її кімнату був у багатьох співробітників. Адвокат Джон Майклс, що представляє інтереси сім'ї пацієнтки, повідомив, що, за словами родичів, вона перебувала у вкрай важкому становищі". "Очевидно, що сім'я обурена, травмована і шокована тим, що їх дочка піддалася насильству, і тим, що їй не приділяли достатньої уваги в клініці Hacienda", - сказав він телеканалу Ен-бі-сі. Родичі, за його словами, не готові самі виступати з публічними заявами. Адвокат передав з їхніх слів, що у народженої дитини буде "любляча сім'я, в якій про неї подбають".

Подробиці про постраждалу пацієнтку, в тому числі і її ім'я, не розкриваються. Відомо лише те, що вона виявилася прикутою до апарату штучного життєзабезпечення після того, як втопилася. Також повідомляється, що пацієнтка - корінна американка з племені індіанців апачі з Сан-Карлоса. "Я глибоко вражений і в жаху від того, як поводилися з одним з наших членів, - сказав глава племені Террі Рамблер. - Коли вашій коханій людині надають паліативну допомогу, коли вона найбільш вразлива і залежить від інших, ви довіряєте її опікунам. На жаль, одному з її опікунів не можна було довіряти, і він скористався нею".

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...