Хіти тижня. Еквадорець про Україну: "Не міг зрозуміти: де живуть бідні, а де – багаті"

​Бізнесмен Габрієль Алехандро Трейес переїхав в Україну одразу після закінчення школи. Вступив в університет та на 4 курсі заснував власний бізнес - допомагає іноземцям вчитися в різних містах Америки та Європи, зокрема в Україні.

Фірму ареєстрував офіційно в Еквадорі, але розвивати її почав в Україні, повідомляють Патріоти України з посиланням на Tvoemisto.

"Ми підтримуємо студентів з Еквадору, які приїжджають на навчання до Львова чи Києва. Наші асистенти зустрічають їх, супроводжують, поселяють в гуртожитки та допомагають протягом першого року, коли ті не знають мови. На адресу нашої компанії почали писати люди з Аргентини, Мексики і Колумбії – і я хочу допомагати їм через Інтернет, аби вони мали змогу приїжджати сюди. Ми також працюємо з українцями. Якщо хтось хоче працювати чи вчити мову в США чи Канаді, можемо таке організувати", - розповідає Габрієль Трейес.

Щоб привабити іноземних студентів, відремонтував гуртожитки у Львівських університетах.

"Я швидко зрозумів, щоб дати студентам добрі стандарти, треба було зробити інвестицію. В українських гуртожитках дуже погані умови. Ми вирішили не чекати чогось від держави. Київський КПІ та "Львівська політехніка" дали нам дозвіл і ми взяли на себе ремонт певних блоків, щоб наші студенти не мали до мене претензій. Тепер у їхніх гуртожитках все гарно, є нові душові кабіни, матраци, постіль, посуд. У Львові нам виділили 15 блоків, то ми підготували 60 таких місць".

У перший рік роботи фірми, у Львів приїхало 30 еквадорських студентів, на наступний – аж 60. До Києва – лише 10, бо могли дати кращі умови саме у Львові.

З початком війни підприємець почав подорожувати в пошуках нових партнерів. Зараз пропонує студентам послуги в Україні, Іспанії, Німеччині, Канаді, США та Нову Зеландію. Головний офіс фірми в Еквадорі, але в кожній країні є наш представник.

"На початку у Львові мене здивувало, що все було змішано. Я не міг розрізнити, де живуть бідні, а де – багаті. Сиджу в хорошому ресторані в центрі міста, а біля нього стоїть жахливий кіоск. Мені говорять, що жити в центрі круто, але потім я заходжу в якусь квартиру там і бачу, що це не так. У нас в містах є житлові і комерційні зони, які відрізняються рівнем життя. В Еквадорі занадто поділене суспільство – багаті та бідні вчаться в різних школах. Мені подобається, що тут – навпаки", - каже Габрієль Трейес.

Тісу перепливати не знадобилось: На Закарпатті ухилянт епічно обвів навколо пальця прикордонників та втік в Угорщину, де його радісно прийняли

четвер, 18 квітень 2024, 9:32

Вартові кордону виявились явно не готовими до такого шустрого клієнта у 50 років з гаком. На Закарпатті чоловік на КПП "Астей" (Лужанка) вирвався від прикордонників і втік в Угорщину. . Як повідомляє журналіст Віталій Глагола з посиланням на джерела ...

Австралієць здійснив заплив на каное виготовленому з величезного гарбуза (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 9:05

Житель австралійського штату Новий Південний Уельс організував сплав по річці на величезному гарбузі, повідомляє ABC News. . За словами Пікока, 407-кілограмовий гарбуз на ім'я Тормунд, названий на честь персонажа Гри престолів, став найбільшим гарбуз...