Хіти тижня. "Если их не остановить, они придут в Ростов": У мережі показали терориста "Л/ДНР", який поскаржився на втрати через сили АТО (відео)

Ватажок найманців Путіна розповів, що ЗСУ його "гібридів" "вбивають, як на сафарі".

Бойовик поскаржився на втрати на Донбасі. Фото:скрін відео

Терористи "Л/ДНР" заявили про величезні проблеми і втрати в зоні АТО на Донбасі. Відповідне відео діалогу двох бойовиків опубліковане на сторінці блогера Necro Mancer в Twitter, передають Патріоти України.

"Ми слабо забезпечені технічними засобами. Снайперський вогонь противника просто косить наші ряди. По той бік вбивці-професіонали, які вбивають, як на сафарі", - поскаржилися терористи. "Якщо їх не зупинити, вони прийдуть до Ростова, вже на Кубань замахуються", - заявили вони.

У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом, деякі отримають прибавку відразу за кілька місяців: Кого стосується

середа, 24 квітень 2024, 9:23

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...