Хіти тижня. "Фейсбучные ватно-укропные войска расчехлили г*внометы и устроили жесткий срач": Семен Слєпаков брудно наїхав на українців через Задорнова

Зірка "КВН" і резидент Comedy club Семен Слєпаков назвав російського коміка Михайла Задорнова рупором епохи і жорстко розкритикував всіх тих, хто зловтішається з приводу його смерті. Дісталося й українцям.

Семен Слєпаков

На своїй сторінці в соціальній мережі Facebook він, зокрема, звернувся до журналіста Юрія Саприкіна, що розбив у пух і прах творчу спадщину сатирика, передають Патріоти України.

За словами Слєпакова, покійний гуморист був крутим і дотепним, і нібито тролив не американців, а громадян Росії. Але робив це так, щоб їм "не було образливо".

"Так, почему же, я не понимаю, необходимо этого человека обязательно об*срать?! Причем, сразу же после его ухода из жизни. Он что, враг народа? Причина всех, с*ка, бедствий? Это из-за него Россия никак не может войти в состав США, как некоторые мечтают? Или просто весело пинать человека, который не может ответить?" - емоційно написав Слєпаков.

ім того, зірка "КВН" в невтішній формі висловився і про українців. "Фейсбучные ватно-укропные войска расчехлили г*внометы и устроили под ней жесткий срач - обсуждалось, попадет Задорнов в ад или нет за свою лояльность к путинскому режиму", - написав він.

Відзначимо, що всього за сім годин із моменту публікації пост Семена Слєпакова лайкнули 26 тисяч осіб, проте в коментарях розгорнулася бурхлива дискусія. Не всі підписники гумориста оцінили його крик душі.

"Если бы Задорнов не снизил планку, не шутил бы про Боинг, не призывал бы бомбить Украину, реально скорбящих было бы на миллионы больше", - відповів йому користувач Eldar Suindykov.

"Слепаков напрашивается на внезапно освободившееся место придворного шута-пропагандиста? Как же все жалко у вас, мерзко", - написала Катерина Золотарьова.

"Он позволил себе смеяться на смертью невинных людей. Этого достаточно, чтобы был повод поглумиться над его смертью", - стверджує Андрій Мамедов.

"В России есть нормальные люди. Ну да. В канализации тоже есть молекулы воды. Но мы же оттуда не пьем?" - додав Ярослав Матюшин.

Нижче наводимо найяскравіші коментарі.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...