Хіти тижня. Генерал не врятував: У Росії відразу зіткнулися п'ять військових КамАЗів (відео)

Користувачі мережі не розуміють, як взагалі було можливо потрапити в подібну ДТП. Так само їх розсмішила присутність на місці інциденту генерала, яка намагається керувати ліквідацією наслідків аварії.

Скріншот

18 січня під Москвою в РФ зіткнулися п'ять військових КамАЗів. Про це пише "РЕН ТВ", публікуючи відео з місця події, повідомляють Патріоти України.

Аварія сталася 18 січня о селі Ознобішино. Після зіткнення машини скотилися в кювет. Відео було записано на авторегістратори водіями проїжджаючих машин.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...