Хіти тижня. "Героїня ночі": Столичні патрульні випадково затримали "потенційну вбивцю" (відео)

У Києві патрульні випадково зупинили автомобіль з водієм в стані алкогольного сп'яніння.

Жінка вела себе неадекватно і відмовилася проходити огляд на алкотестері, повідомляє "Київ оперативний", передають Патріоти України.

"Наряд патрульної поліції побачив автомобіль, який на вулиці Скляренка порушив ПДР. Від водія було чути запах алкоголю, він і сам не заперечував, що випив пляшку пива. Для проходження тесту на стан сп'яніння відповідно до вимог чинного законодавства України, необхідно залучити двох свідків (понятих). Ну, зупинили одну машину - все ок, зупиняють другу - Ravon (AA7856PM), а там - головна "героїня" цієї ночі. Про адекватність мадам можна дітям страшні казки розповідати. Що вона тільки не робила: і на дорогу вибігала, там же лягала, і крила нецензурною лайкою, і "залицялась", коротше кажучи - "повний фарш", - сказано в описі до відео.

У коментарях відзначають, що подібні люди, які сідають за кермо п'яними, є потенційними вбивцями.

Опублікував: Олег Устименко

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...